“Це дивно?”: Сіамські близнючки розповіли про свою долю, після того, як одна з них вийшла заміж

Відомі на весь світ сіамські близнючки Еббі та Бріттані Генсел розповіли, що відбувалося в їхньому житті після гучного весілля однієї з сестер.

Сестри Генсел стали відомі після виходу американського реаліті-шоу “Еббі та Бріттані”. Тоді, 16-річні дівчатка вирішили розкрити всю правду про своє життя. Вони відповідали на незручні питання, показували свій побут та ділилися своїми прагненнями. Проте, після того, як популярність звалилася на їхні голівоньки, дівчати зникли з публічного простору.

Нагадаємо, сіамські близнючки мають спільну статеву систему, дві руки, дві ноги. Еббі контролює праву сторону, а Бріттані – ліву. Проте, цікаво, що жінки маючи різні нервові системи, відчувають біль одне одної. В одному з інтерв’ю для шоу, вони прокоментували цей парадокс.

“Хіба це не дивно?”, – наголосили сестри.

Сіамські близнючки розповіли про своє життя після одруження однієї з них
Сіамські близнючки розповіли про своє життя після одруження однієї з них

Еббі та Бріттані отримали фах вчителів, тож зараз вони викладають в одній зі шкіл Мінесоти. Тривалий час, жінки отримували одну ставку на двох, проте з часом їхнє керівництво переглянуло систему оплати праці та уклало з кожною з них окрему угоду.

Довгий час, про сестер нічого не було чути. Проте, навесні 2024 року, у мережі з’явилися знімки з їхнього весілля. Виявилося, що це архівні фото, які були зроблені у 2021. Тоді, Еббі вийшла заміж за ветерана армії США Джоша Боулінга. Звісно, користувачі мережі були не на жарт здивовані такому розвитку подій, тож до родини знову була прикута увага ЗМІ.

Сіамські близнючки розповіли про своє життя після одруження однієї з них
Сіамські близнючки розповіли про своє життя після одруження однієї з них

Напевно, ви ставите собі питання: чи складно жити втрьох? Ми не знаємо, як не знає і молода родина. Адже, живуть вони не в трьох, а в чотирьох. Згідно з даними порталу “ENEWS“, виявилося, що у Джоша є неповнолітня донька, на ім’я Ізабелла. В майбутньому, вони планують розширення своєї сім’ї. Проте, жодна з них поки не знає, чи вдасться втілити їхню мрію в життя. Щобільше, поки жінки навіть не уявляють, яким чином можна її реалізувати.

Схожі статті

“За 30 хвилин у мене була сукня”: американка вийшла заміж у лікарняних простирадлах прямо під час пологів

Чого тільки не трапляється у світі, ми постійно дивуємося дивовижним історіям людських життів. Сьогодні портал Сенсація розповіст про унікальне весілля у пологовому.

Індонезієць, не знаючи того, взяв за дружину чоловіка: як це можливо і як “наречена” змогла приховати обман?

Чоловік зміг обкрутити довкола носа не тільки закоханого, а й усю його родину. Правда спливла лише на 12 день після весілля та не на жарт вразила індонезійця.

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.