Двоє в Лондоні, одна в Лос-Анджелесі: 42-річна Фреймут розповіла, чим займаються її діти зараз

Ольга Фреймут вже кілька років проживає у Лондоні і повертатись до України не планує - де зараз перебувають всі діти екс-телеведучої та чим займаються?

Ольга Фреймут відома своєю діяльністю в галузі медіа та етикету і виховує трьох дітей: старшу доньку Злату Мітчелл, сина Валерія та молодшу доньку Євдокію. Напередодні початку повномасштабного вторгнення в Україні вона вирішила виїхати за кордон разом із дітьми, щоб надати їм безпечне життя.

Ольга рідко ділиться деталями свого особистого життя, однак іноді все ж публікує фото дітей у своїх соціальних мережах. Це дає можливість шанувальникам дізнатися більше про те, як ростуть її діти. Незважаючи на те, що зірка медіа-світу прагне зберегти приватність, вона демонструє гордість за досягнення своїх дітей, зокрема Злати, яка, досягнувши повноліття, вже намагається знайти свій шлях у житті.

Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти
Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти

Серед дітей Ольги, Злата Мітчелл, що народилася у 2006 році, є старшою. Вона є дочкою британця Ніла Мітчелла, з яким телеведуча мала стосунки під час свого перебування в Лондоні. Злата отримала освіту в американській школі і нещодавно святкувала свій випускний. Наразі дівчина проживає в Лос-Анджелесі, де активно веде свій блог в Instagram.

Ольга Фреймут, перебуваючи у шлюбі з Володимиром Локотком, стала матір’ю двох дітей. Першим сином пари став Валерій, який з’явився на світ у 2016 році. Незважаючи на популярність Фреймут, вона дуже обережно підходила до питання публікації особистих моментів, тому знімки Валерія з’являються в її блозі лише зрідка.

Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти
Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти

Наступною дитиною в родині стала молодша донька Євдокія, що народилася у 2017 році. Як і її мати, дівчинка виявилася творчою особистістю і почала знімати відео, присвячені етикету. Цими відео мама з задоволенням ділиться в своєму блозі, демонструючи таланти доньки.

Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти. Фото з Instagram @freimutolia

Нагадаємо, що лише кілька років тому Фреймут вирішила поділитися частиною свого особистого життя з фанами, поступово відкриваючи завісу і дозволяючи шанувальникам ближче ознайомитися з її сімейними цінностями. Зараз Ольга Фреймут разом з Валерієм та Євдокією проживає в Лондоні.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.