Дмитро Гордон на 57-й день народження порівняв себе зі Сфінксом: це треба бачити (Фото)

Дмитро Гордон порівняв себе з фігурою, яка має тіло лева і голову людини. Також розповів про важливий день і подякував тим, хто врятував йому життя.

Легендарний український журналіст, телеведучий та власник двох “Золотих кнопок YouTube” Дмитро Гордон повідомив, що сьогодні, 21 жовтня, йому виповнилося 57 років. Про це він заявив у своєму “стилі”, порівнявши себе з образом великого єгипетського Сфінкса та виклавши відповідну світлину на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Журналіст узяв звичайне фото найдавнішої монументальної скульптури на Землі, великого Сфінкса, і додав туди своє обличчя. Як всім відомо, ця єгипетська піраміда розташована на західному березі річки Ніл, біля Каїру (столиці Єгипту). Таким чином, зрозуміло, що Дмитро Гордон у свої 57 років бачить і порівнює себе зі Сфінксом (фігурою, яка має тіло лева з головою людини). Тобто, він вважає себе справжнім людиною-левом, а можливо чоловіком-левом. Свій допис він підписав наступними словами: “З днем ​​народження мене! Слава Україні! Дякую за збережене життя! Ми переможемо!”.

Дмитро Гордон розповів про день народження та порахував, скільки йому років
Дмитро Гордон розповів про день народження та порахував, скільки йому років

Як відомо, свою діяльність Дмитро Гордон розпочав ще в далекому 1991 році. За цей час він був редактором газети “Бульвар Гордона”. Це видання виходило з 1995 по 2019 рік. Потім він повністю перейшов на випуск лише інтернет-видання “Гордон” (є його засновником). Мега успіх до нього прийшов у соцмережі YouTube, на каналах “Дмитро Гордон” (майже 3 мільйони підписників) і “В гостях у Гордона” (понад 4 мільйони підписників). Ці цифри були встановлені і зафіксовані станом на травень цього року.

 

Крім журналістики, Дмитро Гордон подався й у політику (був депутатом Київської міськради). Тоді ж він подавав декларацію про свої доходи в яких вказав, що у нього в наявності є 14 квартир, а ще торгова й офісна нерухомість у Києві. Славиться журналіст і тим, що є талановитим інтерв’юером. Українці люблять Дмитра Гордона саме за його цікаві інтерв’ю з дуже відомими політиками. Його відео-інтерв’ю потрапляють до рейтингу найпопулярніших відео в Україні або до десятки найпопулярніших в Україні відео. Також, Дмитро Гордон є однією з найвпізнаваніших людиною в країні.

Видання “Сенсація” вітає Дмитра Гордона з його великим днем народження. Бажає успіху світового масштабу, адже досягати успіху в Україні вже просто немає куди. Найголовніше — здоров’я, душевного спокою і відчуття щастя в своєму палкому серці!

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.