55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Вже понад три роки популярна ведуча Надія Матвєєва у стосунках із чоловіком, який на 20 років її молодший. Про свій новий роман знаменитість уперше розповіла в інтерв’ю колезі Григорію Решетнику. Тоді Матвєєва зізналася, що познайомилася із чоловіком на вечірці у друзів. Він не знав, що вона публічна особистість і відома ведуча. Про це йому вже потім  розповіли знайомі. Також Матвєєва зазначила, що її коханий працює у сфері медицини, далекий від соціальних мереж та дуже береже свій особистий простір, тому не хоче світитися на публіці.

Надія Матвєєва на інтерв'ю з Григорієм Решетником
Надія Матвєєва на інтерв’ю з Григорієм Решетником

З неприємних фактів – рідні Надії – мама та дорослий син сприйняли її коханого з побоюванням. Мовляв, він може скористатися її популярністю. Проте час довів зворотний. За понад три роки молодий бойфренд Матвєєвій так і не засвітився. У Мережі можна знайти лише єдине їхнє спільне фото, на якому зовсім не видно його обличчя.

Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка
Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

Зате регулярно з’являються знімки Матвєєвої з іншими “кавалерами”. Так, напередодні у мікроблозі зірки СТБ з’явилася фотографія, на якій 55-річна Надія позувала зі своїм колегою Григорієм Решетником. У кадрі Матвєєва з’явилася у трендових широких джинсах та сорочці молочного кольору. Доповнили образ туфлі на шпильці, красиве укладання з ідеальними кучерями і бездоганний макіяж. Григорій постав у елегантних чорних штанах, модному картатому жакеті та лоферах.

Надія Матвєєва засвітилася з ефектним красенем разом
Надія Матвєєва засвітилася з ефектним красенем разом

Зауважимо, що публікація з’явилася не просто так, а була присвячена Дню народження колеги. Надія привітала 41-річного Решетника зі святом та побажала йому та його родині “доброї долі”.

 

Схожі статті

“Вже як кілька місяців”: Леся Нікітюк зробила довгоочікувану заяву, до якої причетний Бабчук

Леся Нікітюк нарешті підтвердила, що вже не перебуває в статусі холостячки та її новим обранцем став Дмитро Бабчук - телеведуча публічно звернулась до нього та розставила всі крапки над "і".

Юрій Горбунов показав, як балує сина Осадчої: елітне авто з панорамним дахом і все найкраще

Юрій Горбунов, як і будь-який інший чоловік, обожнює своє авто. Ще більше він любить возити в ньому сина та Катю Осадчу. Круті світлини з Range Rover додає у свій Instagram.

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.