У Лондоні продають найвужчий будинок: фото зовні і всередині

Раніше в цій будівлі знаходився магазин капелюхів, а зараз – прекрасні апартаменти для зручного проживання.

У Лондоні, крім інших дивовижних пам’яток, є ще й надзвичайно цікавий будинок, який офіційно вважається найвужчим будинком міста. Ширина будівлі – всього лише 1,8 метра. Раніше в цьому будинку знаходився магазин капелюхів, а зараз це – дуже комфортабельний дім для проживання.

Найвужчий будинок всередині

Хоч це важко уявити, але насправді загальна площа будинку становить аж 96 квадратних метрів. Зараз цей унікальний будинок виставлений на продаж. Тож тепер всі можуть побачити фото цього загадкового будинку і дізнатися, як же в ньому вміщується стільки простору!

Найвужчий будинок всередині

Пофарбований в синій колір вузький будинок виглядає зовсім не переконливо. Повірити, що за зовнішньою малогабаритністю ховається простір – дуже складно. Але насправді – це чудові п’ятиповерхові апартаменти з двома вітальнями, двома спальнями, двома ванними кімнатами, кухнею і відкритою терасою з садом.

Раніше в цій будівлі знаходився капелюшний магазин, і навряд чи хтось міг припустити, що з нього вийде такий гарний і придатний для життя будинок. Але правильне використання простору і хороший ремонт роблять свою справу!

Кухня

Власником оригінальної нерухомості є лондонський юрист, який вирішив продати будинок у зв’язку з переїздом. За свій цікавезний будинок він хоче отримати 950 тисяч фунтів.

 

Схожі статті

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.