Перша паралімпійка на обкладинці Playboy: повністю гола плавчиня прикрасила німецьку версію глянцу

Німецька плавчиня з казахстанським корінням Єлена Кравцова стала першою паралімпійською спортсменкою, яка з'явилася на обкладинці журналу для чоловіків Playboy

Вперше в історії обкладинку популярного журналу для дорослих Playboy прикрасило фото паралімпійської чемпіонки.

Плавчиня Єлена Кравцова, яка входить до німецької паралімпійської збірної, знялася для глянцу у відвертій фотосесії, повідомляє The Sun.

26-річна Єлена повністю оголилася для жовтневого номеру німецької версії Playboy.

Спортсменка підтвердила цю інформацію в своєму Instagram, а також зазначила, що не могла відмовитися від такої можливості.

Дівчина зізналася, що завжди мріяла провести день як професійна модель, і зйомки її дуже сподобалися. Попри те, що це викликало великий ажіотаж, плавчиня отримала і багато гарних відгуків і приємних компліментів.

Єлена Кравцова народилася в Казахстані, у семирічному віці у неї виявили хворобу Штаргардта – це генетична хвороба очей, від якого дівчина втрачає поступово зір, зараз вона бачить лише 3 %.

Єлена у 12 років разом з батьками переїхала до Німеччини. У 2009-му дівчина  почала активно займатися плаванням, і досягла у спорті значних успіхів. У 2012 році на Паралімпіаді у Лондоні Єлена виборола на дистанції 100 метрів у стилі «брас» срібну медаль.

Також спортсменка кваліфікувалася і на Ігри в Ріо, але там не отримала призового місця. Єлена збирається взяти участь в Паралімпійських іграх в 2021 році у Японії.

Нагадаємо, у жовтні 2017-го на обкладинку чоловічого глянцю Playboy вперше потрапило чоловіче фото. Це була світлина засновника журналу Г’ю Гефнера, який невдовзі помер того ж року. Фотографія була зроблена ще у 1965-му році відомим фотографом Ларрі Гордоном.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.