(Фото) Алла Пугачова приховала палац на Кіпрі: маєток крутіший за їх з Максимом Галкіним замок у Підмосков’ї

Алла Борисівна - справжня Примадонна. Подивіться, які маєтки у власності найвідомішої зірки естради.

Алла Борисівна з коханим Максимом Галкіним відбудувала собі справжній замок в елітному селі під Москвою. Селище називаться Грязь, там немає клубів чи місць для гучних вечірок. Це спокійна місцина, де можна насолоджуватися життям, виховувати дітей та зустрічати спокійну старість.

Замок Галкіна та Пугачової. Фото взято на просторах мережі.

Втім, і цього виявилося для пари недостатньо. У 2019 році виявилося, що Примадонна разом зі своїм чоловіком відбудувала собі маєток на Кіпрі. Про це повідомляло видавництво Starhit. Давайте розберемося, чи справді вирішила легендарна Алла Борисівна стати кіпріоткою та переїхати до моря.

Закордонна нерухомість Алли Борисівни

Потенційний котедж Алли Пугачової на Кіпрі. Фото взято на просторах мережі.

600 квадратних метрів на узбережжі сонячного Лімасолу забудовуються стінами шикарного маєтку. Займалася у 2019 році всіма деталями агенція Cyprus Butterfly. Тут у такому замку планувалося зробити сауну, басейн, а також тераса, кімната-кінотеатр та великий камін.

В цілому поява маєтку тут органічно лягала у життя пари, адже до карантину у Максима Галкіна тут періодично проводилися концерти.

Втім, у мережі не раз припускали, що зірки придбали резиденцію на Кіпрі тільки заради того, щоб безперешкодно влаштуватися десь в Європі та подорожувати більш ніж в 167 країн, адже громадянам Росії досі потрібно отримувати візи закордон.

Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото взято на просторах мережі.

Сам же Максим Галкін заперечував інформацію. За його словами, цю легенду вигадала компанія-будівельник для своїх потенційних клієнтів, в якості маркетингового ходу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".