З’явилось унікальне відео Алли Пугачової у молодості: зірку показали без перуки, пластики та вставної щелепи

Зіркова Алла Борисівна вже звикла, що всі експерименти з її зовнішністю обговорюються. Втім, сумнівів немає, що у молодості вона була справжньою красунею.

Зірка Алли Борисівни почала сяяти ще у молодості. Вже у 5 років майбутня Примадонна вперше вийшла співати на сцену. Вона брала участь у великому збірному концерті в колонному залі Будинку Союзів. Батьки помітили талант та вирішили віддати доньку до музичної школи.

Алла Пугачова у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Не запам’ятати цю яскраву персону було важко: від природи в Алли волосся мідного кольору, а ще її візитівкою довгі роки була діастема між передніх зубів. Згодом, Пугачова вирішить позбутися свої природної “фішки” та поставить вініи.

Ось так змінювалася Алла Борисівна Пугачова. Фото взято з вільного доступу.

Зараз нам всім добре відомий образ Алли Борисівни, як пишної красуні зі світлим кольором волосся. Прикрашає зачіску жінка зазвичай шиньйонами або штучними пасмами.

Алла Пугачова у своєму стандартному образі. Фото взято на просторах мережі.

Втім, старше покоління пам’ятає і іншу Аллу Борисівну: струнку, тендітну з вогняно-рудим кольором волосся. Такою вирішив показати її на честь Дня космонавтики і чоловік співачки – Максим Галкін. Цікаво, що на момент запису ролику гумористу було всього 2 роки.

На відео у 1978 році Алла вітає космонавтів Георгія Гречко та Юрія Романенко піснею. Видно, що вона ніяковіє на камеру вітати нових героїв. На честь свята Примадонна вирішила виконати свій хіт “Женщина, которая поет”, де просить долю дати їй щастя.

Запис показує, якою справжньою та простою є Пугачова.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".