У Бразилії проживає унікальна балерина: народилася без рук, але не здалася і стала зіркою хореографії

Вона дивує своєю мотивацією та життєрадісним підходом до спорту. Подивіться, як живе унікальна танцівниця з Бразилії.

Її звати Віторія. На перший погляд – це звичайна дівчина з Бразилії. Їй 17 років, вона активно займається спортом та причаровує всіх своєю розкішною посмішкою.

Її взагалі неможливо відрізнити від звичайних підлітків: стильна, завжди при гарному мейкапі та із зачіскою. Єдине, що робить її унікальною – відсутність рук та неймовірна сила духу.

Такою вона народилася, але батьки та внутрішній стимул ставати краще не дали їй змогу просто відсиджуватися вдома на шиї у рідних. З дитинства мама віддала Віторію у балетний клас. Жінка дуже переживала, що її доньку не будуть сприймати належним чином. Втім, діти прийняли дівчинку дуже тепло і тепер – вона справжня зірка балету.

Вона без проблем крутить фуете та виконує піруети. Дівчина натренувалася настільки, що тепер може навіть виконувати танці у групі синхронно. Для цього їй зовсім не потрібні верхні кінцівки.

Віторія активно займається спортом – легкою атлетикою.

А ще, щоб вести повноцінне життя, вона натренувала свої ноги так, аби вони допомагали їй виконувати повсякденні побутові речі. Наприклад, дівчина самостійно робить макіяж:

Звісно, багато у чому їй потрібна допомога. Своїм життям вона ділиться у соціальних мережах. Зараз в Інстаграмі за її новими перемогами стежить понад 200 тисяч користувачів. Ну, а кращим другом для неї все ще лишається мама, якій Віторія публічно зізнається у безмежному кохання.

Побажаємо сильній духом дівчині нових звершень.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.