(Фото) Алла Пугачова на 8-му десятку одягнулася, як рокерша: вузькі джинси, пишна шевелюра, темні окуляри

Аллі Борисівні можна позаздрити - розміняла 8-й десяток, а наловчилася виглядати юно.

Алла Борисівна Пугачова – справжня Примадонна естради. Жінка досі викликає цікавість у прихильників своєю творчістю та життям. Її легендарні хіти зараз переспівують інші артистки, а сама діва естради, здається, зараз з головою пішла у побут та родинні справи.

Перука Алли Пугачової
 Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі. 

Та справжній Примадонні не потрібні гастролі та концерти на стадіонах, аби вразити прихильників своїм стилем. Алла Борисівна вирішила по-молодіжному вбратися. Зірку, звісно ж побачили папараці.

Алла вирішила вдягнути вузькі джинси – скінні, куртку відібрала з відповідного матеріалу. Вийшов такий собі панк-рок стиль. Прикрасити волосся вирішила пишною шевелюрою.

До речі, Максим Галкін вбрався у схожий образ. Чоловік вдягнув шкіряну куртку з шипами та футболку з малюнком.

Взагалі, ця пара полюбляє стильно одягатися та слідкує за трендами. Зокрема, Алла та Максим відвідували день народження популярної російської блогерки Анастасії Івлєєвої, яка святкувала свій 30-річний ювілей у стилі кібер-бароко.

Алла не посоромилася відкрити свої ноги у мікросукні та взяти достатньо сміливий аксесуар – золотисту сумку. Максим вирішив взагалі зробити акцент на іншій прикрасі – рукавицях.

Шоумен підібрав їх до камзолу та обрав золотисту вишивку. Пара виглядала дуже незвично, але напрочуд гармонійно. На святі їх одразу помітили фотографи.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".