(Відео) Мама Наташі Корольової назвала себе зухвалою кокеткою та полізла до Тарзана: зять такого не очікував

Наташа Корольова - дуже яскрава зірка вітчизняного шоу-бізнесу. Це не дивно, адже у неї є така епатажна мама! Подивіться, що втнула жінка на цей раз.

Мамі Наташі Корольової вже 75 років. Жінку можна по праву назвати активною пенсіонеркою, адже вона продовжує розвиватися творчо, гідно освоїла інтернет та навіть веде свій особистий блог.

Людмила Поривай має унікальну вроду. Те, що треба для сцени! Фото взято на просторах мережі.

Це не дивно, адже ще з часів молодості Людмила Поривай і на сцені виступала, і доньок ростила (у неї народилася Наташа та Ірина, більш знана, як співачка Руся). Крім цього, енергійна артистка отримала звання доцента та керувала хоровою капелою “Світоч”.

Вже у поважному віці жінка емігрувала до США. Там, до речі, живе і її старша донька Ірина.

Нова країна не завадила спілкуватися з родичами: Наташею Корольовою та її чоловіком Тарзаном. З зятем жінка має дуже гарні дружні стосунки. На честь ювілейного року екзотичний хореограф подарував своїй “мамі Люді” портрет, написаний власноруч.

Тарзан намалював портрет тещі. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Поділився результатами праці спочатку стриптизер на сторінці свого Інстаграму. Примітно, що малював у своєму сценічному костюмі – костюмі Адама.

Тим не менш, Людмила була просто в захваті від подарунку.

“Двадцять років я чекала, щоб отримати таке визнання”, – заявила задоволена Людмила Поривай.

Її зобразили у короні та рожевій сукні. Жінка схарактеризувала картину зі своїм зображенням так:

“Ні безе, ні шоколад. Я просто зухвала кокетка, в крові якої солодка отрута. Підкорювати, так підкорювати”, – сказала Людмила Поривай

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".