Лілія Подкопаєва нагородила восьмирічну гімнастку, яка народилася без ніг, та зворушила спільним з нею фото

Олімпійська чемпіонка України Лілія Подкопаєва захопила мережу зворушливим вчинком. Спортсменка нагородила маленьку гімнастку, яка народилася без ніг.

Лілія Подкопаєва прославила рідну Україну на весь світ завдяки своїм успіхам у спортивній гімнастиці. На її рахунку Кубок Європи, 45 золотих, 21 срібна і 14 бронзових медалей, також вона двічі перемагала на Олімпійських іграх і могла б після цього продовжити участь у змаганнях, якби не травми, які змусили піти її з великого спорту у 1997-му.

Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх
Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх

Незважаючи на це, Лілія продовжує займатися гімнастикою і дотепер. Зараз вона живе в Сполучених Штатах Америки, де дає майстер-класи, виступає, ставить спортивні номери, тренує дітей і регулярно бере участь в турнірах в якості судді. Спортсменка також не забуває ділитися новинами з життя зі своїми підписниками в Інстаграм.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

На цей раз Подкопаєва зворушила фоловерів новим фото, на якому вона тримає на руках маленьку гімнастку без ніг — такою дівчинка народилася. Їй 8 років, звати її Пейдж Календін і вона живе в американському місті Занесвілл. Батьки записали доньку на гімнастику в півтора року, щоб допомогти їй зміцнити своє тіло, а вже зараз Пейдж виступає на змаганнях, де з легкістю виконує непрості трюки.

На минулому турнірі в штаті Огайо Лілія вручила юній спортсменці нагороду, після чого розповіла про неї шанувальникам:

“Вона є джерелом натхнення для всіх нас, не дозволяючи жодним фізичним проблемам заважати їй в досягненні своїх цілей та її любові до гімнастики!”, — написала Подкопаєва.

Користувачі мережі в коментарях захопилися силою духу Пейдж — багатьох її історія щиро зворушила до сліз.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.