Двійнята Максима Галкіна Ліза та Гаррі влаштували бійку: талантами в гумориста, характером в Примадонну

Ліза та Гаррі на цей розсмішили публіку не виставами чи танцями, а справжнісінькою бійкою.

Відомий телеведучий та пародист  постійно розважає своїх фанатів різноманітними витівками своїх двійнят та сам із задоволенням бере участь в них.

Бійка Гаррі та Лізи Галкіних

Нещодавно Максим Галкін показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як його діти від Алли Пугачової Ліза і Гаррі дуріють та б’ються на батуті у себе в саду.

Кадри відеоролику з боротьби Лізи та Гаррі. Скріншоти зроблені зі сторіз Максима Галкіна. 

Брат і сестра грали в боротьбу. При цьому переможницею завжди виходила Ліза, так як Гаррі їй піддавався. Дівчинка в жарт кілька разів повалила його на лопатки. Спочатку вона зробила це за допомогою прийому ногою, а потім – одним мізинцем.

“Подивися на мої прийоми”, – кричала Ліза зірковому батькові, підстрибуючи на батуті.

Досить можливо, що Ліза захоплюється карате і боротьбою. Кілька років тому Максим Галкін викладав схоже відео, на якому дівчинка теж показувала родині удари ногою.

Нагадуємо, що Максим Галкін та Алла Пугачова стали батьками сім років тому. Через те, що Примадонні народжувати самотужки не дозволяв великий, вік зіркова пара звернулася до послуг суррогатної матері, яка і виносила двійнят. Це стало можливо завдяки тому, що Алла Борисівна заморозила свої яйцеклітини багато років тому. Зараз Максим Галкін займається активним вихованням дітей та привчає їх до публічності. Гаррі та Ліза сприймають славу як належне і добре розвиваються завдяки старанням свого батька. Наприклад, Ліза вже проявляє хист до іноземних мов та творчості, а Гаррі доволі здібний до точних наук.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".