Як Тарзан і Наташа Корольова живуть після гучного скандалу зі зрадами: коханки в минулому?

Скандал зі зрадами Тарзана Наташі Корольовій прогримів на всю країну, та на подив публіки навіть після вивертання усього цього бруду подружжя залишилося разом.

У вересні 2020-го невдовзі після святкування 17-ої річниці весілля Сергій Глушко публічно зізнався, що зрадив законній дружині Наташі Корольовій. Сталося це поки співачка насолоджувалася відпочинком під палючим сонцем. За словами танцюриста, запрошені дівчата його “розвели”, присвоївши собі гроші і прикраси, які знайшли вдома.

Одна з учасниць скандалу, Анастасія Шульженко, пізніше запевняла, що вже давно зустрічається з Тарзаном і доводиться йому коханкою. Дівчина навіть маніпулювала вагітністю, проте вона виявилася чи то помилковою, чи то з самого початку несправжньою.

Тарзан та Анастасія Шульженко
Тарзан та Анастасія Шульженко

Довгий час Наталя зберігала мовчання з приводу того, що сталося, а ЗМІ продовжували активно мусувати цю тему. Тоді, щоб уникнути всіляких пересудів, герої статті дали велике спільне інтерв’ю Ксенії Собчак, в якому Глушко заявив, що готовий прийняти будь-яке рішення коханої з приводу майбутнього їх сім’ї, а сама Корольова назвала все це підлою підставою.

Наташа Корольова

Незабаром поповзли чутки про розлучення зіркової пари, що посилилися після спільного відео з Наташею, Олександром Реввою і Миколою Басковим, який проговорився та назвав співачку розлученкою.

Втім, останнім часом соцмережі Корольової і Тарзана говорять про те, що в їхньому житті нарешті все налагоджується. Нещодавно подружжя разом відпочивало на Мальдівах, а в день народження співачки 31 травня Сергій подарував дружині її портрет власного творіння. Причому перед цим танцюрист зробив такий же ефектний подарунок і тещі Людмилі Поривай.

Схоже, парочка переживає другий медовий місяць.

Схожі статті