Українка у 16 років пройшла “хрещення вогнем” на Донбасі: як служить юна військова та чи хоче повернутися

2014 перевернув життя мільйонів українців. Тепер Схід і Захід точно разом, адже дуже сильна лінія подій на Донбасі назавжди зв'язала нас...

Ми живемо у дивовижний час, де у столиці ледь кожного дня дискотеки та гулянки, а десь у Донецькій та Луганській області наші хлопці боронять спокій. Та, виявляється, не тільки представники сильної статі ідуть на фронт. Редакція “Сенсація” знайшла дивовижну історію юної дівчини, яка вирішила піти добровольцем… у 16 років!

В рядах ВСУ служить українка, яка вирушила на фронт в 16 років

Її звати Віта Нестеренко. Дівчина стала до лав ВСУ, коли тільки отримала паспорт. Віта буває на передовій на рівні з чоловіками, єдине, що вона нікого не вбиває, а навпаки – рятує. Нестеренко – медик одного з підрозділів 93-тя ОМБр Холодний Яр.

Попри свій вік, дівчина пройшла значний шлях. Пішла на фронт добровольцем. Старше керівництво на свій острах і ризик дозволило воювати.

В рядах ВСУ служить українка, яка вирушила на фронт в 16 років

Цікаво, що у Віти на тілі 37 татуювань. Чому зробила – секрет. А ось своєю мотивацією піти на фронт ділиться залюбки: виявляється сама дівчина з Донецької області. Осторонь не могла лишатися, коли її рідний Покровськ виявився під загрозою нападу.

Бойове хрещення юна дівчина пройшла у найгарячіших точках країни: Піски, Карловка, Авдіївка.

Як тільки їй виповнилося 18, стала до лав ВСУ. Очолювала медпункт артдивізіону, була на позиціях біля Гранітного. Як закінчився 3-річний контракт, пішла у 93-тю бригаду, адже поряд з нею пройшла пліч-о-пліч перші роки війни. Нині служить у Кримському.

Схожі статті

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.