Любов наче у бразильському серіалі: коханець замаскувався у перуку та вуаль і пробрався на весілля обраниці

Герой статті вочевидь уявив себе Лукасм з серіалу "Клон" та, замаскувавшись, пробрався до коханої на весілля.

Чи пам’ятаєте ви легендарну сцену з весілля головної героїні бразильського серіала “Клон”, у якій її коханий забрався до неї на весілля у паранджі та спостерігав зі сторони, як його обраниця виходить заміж? Так ось, ця ситуація дуже схожа і відрізняється лише тим, що з Лукаса його маскування не зірвали, а з головного героя нашої статті — так.

На що тільки не підеш заради кохання?

На Півночі Індії розгорнулася справжня драма з пригодницькими елементами. До нестями закоханий хлопець вирішив завітати на весілля до обраниці, яка зраджувала своєму нареченому з ним. Для цього він одягнув перуку з вуаллю, весільну сукню, сумочку, жіночі туфлі та аксесуари, щоб зійти за індійську жіночку. Потім він прийшов до будинку нареченої, яка готувалася до церемонії. Всередину його пустили гості не зрозумівши, що за маскуванням ховається молодий хлопець.

Він дуже хотів побачити кохану перед весіллям і щось їй сказати. Коли чоловік потрапив до будинку, хтось з гостей таки зрозумів, що відбувається недобре. Відомо, що коханець отримав ляпаса, а потім з нього зірвали поруку. Уся ця пригодницька історія закінчилася тим, що коханця почали бити. Втім, кульмінації йому вдалося уникнути, так як він приїхав не сам, а з друзями на мотоциклі. Він втік, сів на транспортний засіб друга і поїхав. З коханою йому поговорити так і не довелося.

Ця ситуація наскільки смішна, настільки страшна. Адже може говорити про те, що дівчина виходить заміж не по своїй волі, а за бажанням своїх батьків. Сподіваємося, що їй шлюб буде щасливим і ніхто ніколи не буде її ображати.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.