Тост Алли Пугачової, сюрпризи від дітей і танці: до мережі потрапило ексклюзивне відео з ювілею Орбакайте

Як насправді виглядало свято Христини Орбакайте цього року?

25 травня Христина Орбакайте гучно відзначила ювілей. На своє 50-річчя артистка влаштувала пишну вечірку, на якій зібрала свою велику сім’ю і весь цвіт російського шоу-бізнесу.

Привітати співачку прийшли Аніта Цой, Філіп Кіркоров, Олександр Ревва, Евеліна Бледанс, Валерія з Йосипом Пригожиним і інші зірки. Кілька днів ЗМІ публікували фото-та відеоматеріали зі свята, а сама іменинниця хизувалася подарунками.

Ексклюзивні кадри

Сьогодні Христина Орбакайте опублікувала ексклюзивне відео  в яке увійшли найяскравіші моменти свята. На початку ролика виступила зі зворушливою промовою Алла Пугачова.

Для іменинниці заспівали її сини Дені Байсаров і Микита Пресняков, а Орбакайте романтично станцювала зі своїм чоловіком Михайлом Земцовим. Потрапили в ролик й інші кадри вечора – презентація чотириярусного торта, прикрашеного червоними квітами. Не обійшлося на святі і без дискотеки, а також алкогольних фокусів з вином та виступи самої Орбакайте.

“Багато було репортажів і фотографій мого ювілею, і ось тепер ексклюзивне відео на моєму YouTube каналі!” – урочисто оголосила донька Пугачової в на особистій сторінці в Instagram і зібрала під публікацією сотні компліментів і поздоровлень з минулим святом.

Шанувальникам творчості Христини Орбакайте та фанатам родини Примадонни дуже сподобався фільм, який зібрав мільйони компліментів за короткий проміжок часу. Свято обернулося великим концертом, приєднатися до якого може кожний подивившись відео, яке наймані оператори створили для ювілярки.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.