Китаянка відростила 20-сантиметрові вії та побила рекорд: як виглядає жінка з найдовшими у світі віями

Мешканка Китаю відростила двадцятисантиметрові вії та побила світовий рекорд, який сама ж раніше і встановила.

Героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Ю Цзянцзя (You Jianxia) і вона двічі потрапляла до Книги рекордів Гіннеса як жінка з найдовшими віями в світі. До того ж китаянка переконана, що ще не раз здивує планету черговим досягненням.

Вперше рекордсменкою Ю Цзянцзя стала у 2016 році. Тоді довжина її вій становила трохи більше 12 сантиметрів. Але зовсім недавно фахівці Книги рекордів Гіннеса знову виміряли вії жінки і зафіксували новий світовий рекорд – 20,5 сантиметрів. Така довга вія у неї одна, решта коротші на кілька сантиметрів.

Ю Цзянцзя з сертифікатом Книги рекордів Гіннеса
Жінка з найдовшими у світі віями
Жінка з найдовшими у світі віями

Дивно, але вії героїні статті не перестають рости з роками. Більш того, цьому феномену немає ні біологічних, ні медичних пояснень, адже навіть лікарі, до яких Ю неодноразово зверталася з одним лише питанням, розводять руками. Спадковість тут теж ні до чого, оскільки ні у кого з рідних Цзянцзя немає довгих вій, тим більше настільки довгих.

Жінка з найдовшими у світі віями
Жінка з найдовшими у світі віями

Свою особливість рекордсменка вперше помітила у 2015-му, а сама вона її вважає подарунком Будди, тому позбуватися від вій і не думає. За словами Ю, вони її нітрохи не обтяжують, а навпаки допомагають. Наприклад, їй не доводиться користуватися тушшю або підводкою, щоб фарбувати очі, адже вони у неї і без того виразні, з чим важко посперечатися.

Іноді вії випадають, ламаються, але все одно відростають заново і не зупиняються на певній довжині. А щоб вони не заважали, китаянка придумала цікавий спосіб – вона просто заправляє їх за вуха разом з волоссям.

Жінка з найдовшими у світі віями
Жінка з найдовшими у світі віями

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.