Максим Галкін публічно встав на одне коліно перед іншим чоловіком після того, як залишив Пугачову та двійнят

Максим Галкін дуже здивував мережу витівкою у власній програмі.

Пародист та телеведучий в одній особі Максим Галкін був змушений вибачитися перед 15-річним співаком Іваном Дмитрієнко та встав на коліна. Це сталося на зйомках шоу “Музикаліті”.

Чому Галкін встав на коліна перед Іваном Дмитрієнко?

Героями нового випуску стали відомий співак Сосо Павліашвілі та молодий блогер Ваня Дмитрієнко. Гості Галкіна відразу знайшли спільну мову, і в якийсь момент Дмитрієнко вирішив скористатися паузою і поділитися з Павліашвілі спогадом про один епізод, який трапився в іншому випуску “Музикаліті”.

“Розповім вам один випадок, дядько Сосо. Нещодавно дивлюся тут випуск “Музикаліті”, значить. І там грає “Венера-Юпітер. А нагадати вам, Максим, що ви сказали про цей великий хіт?”, – запитав молодий співак.

Галкін на мить задумався, а потім опустився перед Дмитрієнко на коліна.

“Прости, синочку! Я не хотів тебе образити. А що я сказав?”, – поцікавився Галкін.

Ваня Дмитрієнко явно здивувався вчинку телеведучого і спробував згладити ситуацію, пояснивши, що Галкін в той момент нічого не сказав про “Венеру-Юпітер”. Так блогер просто вирішив перевірити Максима, раптом він щось говорив про його пісні, а ті слова вирізали з випуску на етапі монтажу.

“Даремно принижувався!”, – розчаровано зауважив Галкін, піднявся і обтрусив коліна.

Раніше повідомлялося, що Максим Галкін залишив родину та поїхав у Європу по роботі. Поки Максим Галкін насолоджувався пейзажами Хорватії, Алла Пугачова та двійнята смиренно чекали на нього вдома.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".