Руслана Писанка зіграла весілля зі своїм нинішнім чоловіком в недобудованому будинку: навіть фату не одягла

Українська телеведуча і акторка Руслана Писанка вийшла заміж ще у 2012-му, але про своє весілля розповіла лише через роки.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков познайомилися в далеко не найкращий період життя зірки. Вона тоді залишилася без роботи і виживала, як могла – за рахунок пенсії батьків. Було це у 2009-му. Артистка і подумати не могла, що реєстрація в соціальних мережах поступово приведе її до справжнього щастя.

Саме в мережі Ігор вперше написав Руслані. Він, звичайно, знав, хто вона така, і наважився запросити її на чай. Писанка хоч і не відразу, але все ж погодилася, причому про призначене побачення вона і думати забула. Проте, Ісаков її дочекався. Так і зародилася їх історія кохання.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков
Ігор Ісаков та Руслана Писанка

Незабаром закохані почали вести розмови про весілля, або точніше буде сказати, натяки першою подавала акторка, а вже через рік з гаком після знайомства Ігор зробив пропозицію руки і серця коханій.

Як публічна людина, Руслана хотіла приховати від журналістів цю щасливу подію, і їй це вдалося, однак на шкоду урочистості. У програмі “Світське життя”» знаменитість поділилася подробицями одруження:

“В недобудованому будинку ми зробили такі столи, лавки, я зробила кілька салатів, якісь там напої поставили. Прийшли друзі, і так як буває на будь-якому весіллі, ще до того ж прийшли друзі друзів. І так вийшло, що я запросила всіх на сніданок, люди прийшли і сиділи з дев’ятої ранку до десятої вечора”.

Руслана Писанка у Світському житті
Руслана Писанка у Світському житті

Вже пізніше в рамках проекту “Зважені та щасливі” Руслана Писанка вдруге вийшла заміж за свого чоловіка Ігоря Ісакова. Їх друге міні-весілля проходило в етно-стилі, тому фати в образі нареченої не було.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.