Наталя Могилевська, Руслана Писанка, Настя Каменських та інші бездітні красуні шоу-бізнесу: дітки почекають

Більшість зірок українського шоу-бізнесу пізнали радість батьківства, але є й ті, хто не поспішає заводити дітей.

Бути чи не бути батьками – суто особиста справа кожного, однак життя знаменитостей публічне і невід’ємно пов’язане з цікавістю публіки, яка так і норовить дізнатися про своїх кумирів все і навіть більше. Чому ж героїні нашої сьогоднішньої добірки досі не стали мамами?

Руслана Лижичко

Вже 25 років Руслана щаслива в шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим, але вони все ще не завели дітей. Пов’язано це з шаленим ритмом життя співачки, а також серйозним захопленням спортом. Більш розгорнутих коментарів на тему материнства переможниця “Євробачення” не дає.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Наталя Могилевська

За плечима Наталії два шлюби, які закінчилися розлученнями. Ні в одному з них матір’ю Могилевська не стала, хоча дітей любить і навіть володіє власною талант-школою, де ділиться досвідом з молодшим поколінням.

Любителька задавати каверзні питання Катя Осадча одного разу прямо запитала у виконавиці – чи збирається вона взагалі народжувати. У відповідь на це Наталя сказала, що діти в її життя прийдуть тільки тоді, коли до цього буде готове її серце, а не коли вона в голові вирішить, що пора, адже так ні вона не буде щаслива, ні спадкоємці.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Настя Каменських

Дружина Потапа неодноразово говорила про любов до дітей, і якщо раніше вона була не готова до материнства морально, то в недавньому інтерв’ю зірка зізналася, що мріє про дитинку. Не виключено, що поповнення в родині Потапа і Насті не за горами.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Руслана Писанка

55-річна телеведуча і актриса досі не стала матір’ю. Зараз Руслана вважає, що вже пізно думати про поповнення, про яке потрібно було думати років 20 назад, коли жіночого щастя вона не знала. А а ось її нинішній чоловік Ігор Ісаков готовий до батьківства незалежно від віку.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков
Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".