Як мама Наташі Корольової з науки пішла у шоу-бізнес: Людмила Поривай має науковий ступінь доцента

Мама Наташі Корольової не звичайна жінка: вона все життя займалася мистецтвом, а на пенсії вирішила піти у блогінг.

Людмила Поривай. Це ім’я часто можна зустріти у заголовках новин, адже стильна, яскрава та неординарна жінка радо ділиться подіями зі свого життя у мережах. Вона має гарне почуття гумору і ділиться ним зі своїми підписниками.

Щоправда, часто у коментарях оселяються критики артистки, які не сприймають нестереотипну 75-річну мати і бабусю.

Людмила Поривай

Втім, усю свою молодість мама Наташі Корольової була дуже серйозним працівником. Закінчивши Київську консерваторію, вона стала доцентом, керувала фольклорним ансамблем. Отримала почесне звання Заслуженої артистки України.

Коли Людмила Поривай вподобала епатажний стиль життя?

Бургер на голові, вишитий спортивний костюм, плаття Барбі – це далеко не весь список образів, якими дивувала Людмила Прихильників. Своїх фанатів причарувала зірка ще у 2012 році.

Тоді вона стала ведучою програми “Час обідати” на федеральному каналі. Разом з донькою Наташею ділилися сімейними рецептами.

Наташа Корольова і Людмила Поривай

Вже тоді сценаристи, зважаючи на жвавий та артистичний характер Людмили, створили їй нестандартний образ активної мами з фірмовими фразочками.

З ростом популярності соціальних мереж, мама Наташі Корольової не перестала транслювати цей же посил своїм прихильникам. Справжні фанати обожнюють зірку та чекають її нових витребеньок, адже так вона доводить, що і у 75 можна брати від життя все і насолоджуватися своїми днями.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".