Лідія Таран зізналася, що нарешті закохалася після розлучення з Доманським: “Гаряче і дуже цікаво”

Українська телеведуча і журналістка Лідія Таран поділилася з шанувальниками радістю, яка трапилася з нею зовсім недавно.

Лідія Таран регулярно виходить в ефір програми “ТСН” на каналі 1+1, а також підтримує зв’язок зі своєю аудиторією в соціальних мережах. Нещодавно зірка відпочивала у Франції, звідки публікувала безліч нових фото і відео. Туди вирушила разом з єдиною дочкою Василиною. Дівчинці у цьому році виповниться 14.

Лідія Таран з донькою Василиною

Мамою Лідія стала в цивільному шлюбі з колегою по цеху – шоуменом і телеведучим Андрієм Доманським. Саме він завершив їхні стосунки після п’яти років разом, пішовши від Таран до іншої жінки – нинішньої дружини. На даний момент лише спільна дитина пов’язує колишніх. Про наступних чоловіків героїні статті майже нічого невідомо.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Як тільки відпустка Лідії підійшла до кінця, вона повернулася до роботи. Зараз колектив “ТСН” знаходиться в турі по рідній Україні, і перше ж місто, куди вони вирушили, припало ведучій до серця. Так, ведуча виставила серію знімків, яку відкрила кадром в яскравій червоно-білій сукні біля таблички з написом “Я чекаю, бо кохаю”.

З підпису все стає зрозуміло:

“Чекаю, бо кохаю! Закохалась вчора, у місто Суми! Тут гаряче і дуже цікаво. Призначаю побачення всім у білій альтанці, та що на 2 фотці”, – написала журналістка.

Фанати поставили понад 7 тисяч відміток “Подобається” і поділилися своїми враженнями в коментарях:

  • “Ви дуже красива”;
  • “Лідія, як закохалися в місто Суми, можете там квартиру придбати. Дуже дешеві ціни в порівнянні з київськими”;
  • “Найкраща ведуча ТСН”, – пишуть користувачі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".