Тарзан влаштував істерику, коли дізнався про позашлюбну дочку Наташі Корольової: розірвав на собі сорочку

Відома співачка Наташа Корольова ошелешила зізнаннями про існування позашлюбної доньки, яке стало повною несподіванкою навіть для її чоловіка Тарзана.

Нещодавно Наташа Корольова з’явилася в ефірі шоу “Секрет на мільйон”, де розповіла про невдалі спроби народити другу дитину. Вони з Сергієм мріяли знову стати батьками, коли їхній син Архип трохи підріс, однак цьому бути не судилося. Втім, як виявилося, мрія співачки все ж таки здійснилася, але Глушко до цього не причетний.

Наташа Корольова з сином Архипом
Наташа Корольова з сином Архипом

Так, у 2018 році на світ з’явилася дочка Наташі, батьком якої став її близький друг. Чоловік родом з Києва, але живе у Сан-Франциско. Він вже втратив надію бути татом, та Корольова втілила найзаповітніше бажання друга – завдяки їх біоматеріалам сурогатна матір народила дівчинку.

Наташа Корольова зі своєю позашлюбною дочкою
Наташа Корольова зі своєю позашлюбною дочкою

Коли Тарзан під час ефіру почув про існування дворічної доньки дружини від іншого чоловіка, закотив справжню істерику. Сергій Глушко скочив з дивану, почав рвати на собі сорочку, ледь не перевернув стілець і не розбив стіл. У його погляді зчитувалися здивування, розгубленість, образа. Син пари Архип теж був присутнім на шоу і вперше дізнався, що у нього є молодша сестра. Саме він і вивів батька зі студії.

Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон
Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон

Виявилося, про позашлюбну дитину Корольової не знала навіть матір зірки Людмила Поривай. Їй знадобилося заспокійливе після зізнання дочки, адже вона цілих два роки жила в одній країні з власною онучкою, про існування якої взагалі не підозрювала.

Наташа Корольова та її мама Людмила Поривай
Наташа Корольова та її мама Людмила Поривай

Цікаво, що і ведуча проєкту Лєра Кудрявцева була ошелешена, оскільки далеко не кожна жінка наважиться потайки подарувати свою яйцеклітину другу. Це вже не перший скандал навколо родини Наташі Корольової і Тарзана за останній час. Рік тому вся країна спостерігала за тим, як Глушко виправдовував зраду дружині. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".