Лоліта Мілявська розсекретила розмір пенсії Алли Пугачової: сама отримує вдвічі менше, ніж Примадонна

Відома російська співачка Лоліта Мілявська назвала розмір пенсії Алли Пугачової та порівняла її з власною.

Лоліта вже давно є популярною артисткою шоу-бізнесу. Її регулярно запрошують у різні телешоу та на інтерв’ю, і зірка не відмовляється від участі. Цього разу Мілявська відверто поговорила з ведучим шоу “Антоніми“, якому розповіла про свою пенсію і зізналася, що її сума вдвічі менша у порівнянні з Примадонною. Знаменитості є не лише колегами – вони близькі подруги, причому обидві славляться своєю схильністю до епатажу.

Лоліта Мілявська і Алла Пугачова
Лоліта Мілявська і Алла Пугачова

Так, щомісячно у якості пенсіонерки Лоліта отримує від держави пенсійні виплати у розмірі 23 тисяч рублів (близько 8,4 тисяч гривень). У Пугачової пенсія більша за рахунок звання народної артистки СРСР, котре їй присвоїли ще у 1991 році:

“Усі ці звання – це всього лише надбавка до пенсії. В Алли Борисівни була 46 тисяч рублів (16,8 тис. грн), вона мені казала, так вона – народна. У мене як у заслуженої”, – сказала Мілявська.

Лоліта на інтерв'ю
Лоліта на інтерв’ю

Не дивлячись на це, зірка не приховує, що виступає проти будь-яких звань, оскільки вона не бачить у цьому ніякої цінності:

“У всьому має бути сенс. В чому сенс, якщо мене за це звання зобов’язали б… Ось зараз я легко відмовляюся від якихось непотрібних мені концертів, наприклад. Усі звання дають, коли хтось поклопоче. Я коли все це побачила, складання характеристики… Боронь Боже, складати на себе характеристику, нікому це в голову не прийде. Тому навіщо? Я спокійно себе почуваю – я нікому нічого не винна, і мені ніхто нічого не винен. Я не люблю бути зобов’язаною”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".