Марічка Падалко вирішила втекти з чоловіком, та за кордон виїхати не вдалося: країна мало не втратила ведучу

Марічка Падалко порадувала фанатів спільними фотографіями з чоловіком Єгором Соболєвим.

Відома українська тележурналістка Марічка Падалко — мати трьох дітей, і тому, як ніхто інший розуміє, як буває важко знайти час для відпочинку. Адже у материнства не буває відпусток та вихідних. Але в цей раз їй та її чоловіку, політику Єгору Соболєву вдалося втекти від нащадків. Пара взяла декілька вихідних на цьому тижні і поїхала з Києва.

Далеко втекти не вдалося

Однак, їхня подорож виявилася доволі короткою. Зіркове подружжя обрало Черкаси для того, щоб насолодитися компанією одне одного.

Марічка Падалко навіть не мала наміру приховувати своїх радощів стосовно того, що їм вдалося залишити дітей вдома та присвятити ці дні тільки їм двом.

До того ж Марічка мала можливість знову поділитися своїми емоціями та висновками щодо туризму в Україні. Телеведуча обожнює залишати відгук на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про різноманітні українські курорти і робиться регулярно. Так і в цей раз вона не забула про цю маленьку традицію.

Вочевидь, Єгор Соболєв не надто горів бажанням фотографуватися для мікроблогу зірковою дружини, і тому кадрів з ним ці дні було максимально мало. Чоловік з більшим задоволенням стає моделлю для Марічки вдома, коли сім’я повертається у передмістя.

Нагадуємо, що декілька днів тому Марічка Падалко взяла участь у марафоні, який відбувався у підтримку жінок, які борються з раком молочної залози.

Телеведуча веде активний образ життя із задоволенням бере участь у подібних акціях, які висвітлюють подібні проблеми.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".