Фанати Гаррі Поттера зможуть переночувати у вітальні Грифіндора

Якщо ви фанат Гаррі Поттера і хочете випробувати все, що належить до його світу, ласкаво просимо на ферму North Shire.

Спеціально ддля фанатів світу Гаррі Поттера у Великобританії на фермі North Shire відкрили готельний комплекс, стилізований під приміщення з фантастичних книг про Гаррі Поттера.

Як передає видавництво Lonely Planet, ферма розташована у Норт-Йорк-Мурс. Ця місцевість спеціалізується на готелях в стилі улюблених фантастичних фільмів. Тут розташований основний готель з 6-ма ліжками в стилі спальні Грифіндора. Окрім спальні на 6 ліжок тут також є вітальня, у якій проводили час Гаррі та його друзі-грифіндорці, і ванна кімната.

Вітальня Грифіндора
Вітальня Грифіндора

Остання стилізована під ванну старост, яку у фільмі вперше показали у 4 частині «Гаррі Поттер і келих вогню». У ванній є вітраж з русалкою, золоті умивальники у формі мушель і готичні дзеркала у золотих рамах. Окрім цього, у всьому готелі вставлені готичні вікна.

За бажання відвідувачів можна зупинитися і у котеджі, стилізованому під хатинку лісника Гегріда. Він розташований недалеко від основного готелю, тож переміщення територією можна уявити як похід в гості до лісника.

Хатинка Гегріда
Хатинка Гегріда

У зв’язку з пандемією COVID-19 у готелі вжито всіх заходів, аби відвідувачі почувалися в безпеці. Перш за все це стосується регулярного прибирання номерів. А між заїздами зроблені більші проміжки з метою дезинфекції приміщень. Також у готелі гості самі проходять реєстрацію. Ліжка у готелі на 6 чоловік розташовані на безпечній відстані одне від одного.

Вартість проживання у такому номеріобійдеться бажаючим відчути себе у світі Гаррі Поттера у $50 за умови, що всі місця будуть зайняті.

Якщо ви не фанат Гаррі Поттера, але любите кіносагу «Володар перстнів», ферма North Shire пропонує варіант поселення у The Shire House. Цей котедж стилізований під хатинку хобіта Більбо.

Нагадаємо, що такий готель – не перше місце у Великобританії, пов’язане з хлопчиком, що вижив. Раніше було встановлено пам’ятник Гаррі Поттеру. Скульптура зображає Гаррі перед його першим квідичним матчем. Ще раніше на станції Драмі у Шотландії фанатам збиралися показати потяг «Гогвортський експрес». Але саме в той момент, коли він їхав, проїхала електричка і закрила собою потяг.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.