Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої та чому вони розійшлися: імпозантний депутат, якого посунув Горбунов

Зіркова пара Каті Осадчої і Юрія Горбунова щасливі у шлюбі і виховують разом двох маленьких синів, але за плечами в обох зірок залишилися інші серйозні стосунки. Як виглядає перший чоловік ведучої "Світського життя", якому вона народила первістка?

Нареченою Катерина вперше стала, коли їй було всього 18. Під вінець її повів бізнесмен і народний депутат Олег Поліщук, старший за обраницю на 15 років. На початку така різниця у віці не була проблемою, але згодом саме вона призвела до непорозумінь між подружжям.

За спогадами Осадчої, весілля було справжнім – у великому залі, з купою гостей, яких розважав тамада, столи були заставлені їжею і напоями. Весільна сукня Каті була не зовсім звичайна – біла, але з червоними вставками на спідниці. На той момент вона була успішною моделлю, тож на моді зналася.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином
Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином

Рік після одруження Осадча і Поліщук жили парою, а потім їхня родина збільшилася – Катерина народила первістка, сина Іллю. Тим не менш, шлюб все одно дав тріщину, тож у 2004 році молоді батьки перестали бути одне для одного чоловіком та дружиною:

“Прожили ми разом три роки і розійшлися, коли я вже пару місяців як була ведучою “Світського життя”. Не можу сказати, що причиною розлучення була моя робота. Думаю, одним з факторів стало те, що в певний момент ми не змогли знайти взаєморозуміня. Комусь одному треба було поступитися, комусь – проявити себе мудрою людиною… Мені було 18, я, звісно ж , не збиралася сидіти вдома цілодобово з чоловіком, мені хотілося веселого, вільного життя. З іншої сторони, зараз я можу зрозуміти свого колишнього чоловіка”, – розповідала телеведуча в інтерв’ю для “Каравану історій“.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, якому вона народила сина Іллю
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, якому вона народила сина Іллю

Зараз екс-подружжя підтримує добрі стосунки, адже вони разом турбуються про спільного сина. В цьому році Ілля вступив на перший курс престижного американського вузу, чим його батьки Катерина Осадча і Олег Поліщук дуже пишаються.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".