Юрій Горбунов показав, як маленький син готує йому сніданок: Катя Осадча полишила своїх чоловіків удвох голодувати

Щасливий батько та шоумен Юрій Горбунов сповна насолоджується статусом тата. Чотири роки тому дружина Катя Осадча подарувала йому сина Івана, а влітку цього року зіркова родина знову поповнилася - телеведуча народила коханому ще одного сина, якого назвали Данилом.

Сімейство телеведучих Юрія Горбунова та Каті Осадчої у спільноті українського шоу-бізнесу славиться як одне з найщасливіших та найміцніших. До того як офіційно оформити свої стосунки, обоє мали неприємний досвід – Горбунов прожив із першою дружиною 20 років, однак у них так і не народилося спільних дітей.

Катя Осадча разом була разом із першим чоловіком, політиком і бізнесменом Олегом Поліщуком, усього два роки – вони розійшлися у 2004. Однак зірка “Світського життя” подарувала першому обранцю сина Іллю.

Про своє кохання Юрій та Катя оголосили широкому загалу у 2017 році – саме тоді зірки відгуляли пишне весілля. Осадча на церемонії вже була при надії, тож особливо танцювати та веселитися просто не могла.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Зараз у пари двоє дітей. Якщо з новонародженим Данилом більшість часу проводить мама, то Юрій активно займається вихованням старшого Іванка. У своєму особистому блозі шоумен поділився фотознімками, на яких хлопчик позує під час приготування сніданку для тата.

Юрій Горбунов показав, як маленький син готує йому сніданок
Юрій Горбунов показав, як маленький син готує йому сніданок

Горбунов саме повернувся з гастролей в Одесі, де виступав на одній сцені з Лілією Ребрик та Олексієм Вертинським. Тож 4-річний Іван вирішив порадувати батька смачним сніданком – підсмажив яєшню. Юрій жартівливо додав, що малюк навіть посолив свій кулінарний шедевр, тому вийшло дійсно смачно.

Телеведучий зізнається, що надзвичайно пишається старшим сином та щодня радіє його новим досягненням. Хлопець ідеально справляється з роллю старшого брата, а також ходить з батьком за продуктами та няньчить молодшого Данила.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".