Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою: “Пізно зрозуміли, що це була помилка”

Філіп Кіркоров був змушений відпустити Аллу Пугачову 20 років тому, але досі не припиняє обговорювати з журналістами розрив з нею. Поп-король зізнається, що досі кохає колишню дружину і не може приховувати емоції, які викликають в ньому згадки про Примадонну.

Після розлучення з Аллою Пугачовою Філіп Кіркоров залишився самотнім. Мріючи стати сімейною людиною, він згодом наважився стати батьком. Зараз зірка виховує Аллу-Вікторію та її дев’ятирічного брата Мартіна: дітей народила сурогатна мати. Про появу свого первістка на світ артист повідомив одразу. Пізніше Філіп Бедросович зазначив, що шкодує про своє рішення розповісти публіці, як народилися його діти. За словами поп-короля, своєю щирістю він хотів показати іншим сім’ям, що є альтернативні способи стати батьками.

Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою

Філіп Кіркоров познайомив Аллу Пугачову з Максимом Галкіним
Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою

Як виявилося, він шкодує не тільки про це. Естрадний виконавець в інтерв’ю виданню назвав помилкою свої стосунки зі співачкою Аллою Пугачовою.

За словами Кіркорова, всі його мрії збувалися: від золотої медалі у школі до одруження з Пугачовою. Так і Алла Борисівна стала просто черговим досягненням артиста, яке не переросло у щось світла та рідне. Чоловік натякнув, що кохання не було і він в нього не вірить.

“Наші стосунки виявилися зовсім іншою історією. І я, і вона запізно зрозуміли, що це помилка”, — зізнався він.

Тепер, каже артист, він любові не шукає.

“А навіщо вона потрібна? Я в любов не вірю. Її немає. А потім без любові набагато простіше. Мені емоцій на сцені вистачає. Кожна пісня – це емоція”, – запевнив він.

Крім того, в інтерв’ю 54-річний артист поскаржився на родове прокляття. За словами співака, він єдиний, хто зміг продовжити рід Кіркорових.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".