Легкий спосіб, як викликати Ангела хранителя, який буде стежити за твоєю дитиною

Людині при народженні дається сильний і надійний опікун − Ангел охоронець. Коли усе добре, буває, про нього й не згадують. А ось, коли біда чи, не дай Боже, хвороба… Бабуся Меланка поділилася секретом, як вона «викликає» Ангела охоронця для внука.

Ці секрети знала ще моя бабця, – каже бабця Меланка. – У нас їх передавали з роду в рід, бо, знаєте, земний лікар робить свою справу, а лікар душ – свою. Він понад всім. Ось, послухайте, що скажу.

Наш Ангел хранитель постійно біля нас, але сам у наше життя втручатися не має права. Тому, його треба просити. А просити – молитвою. Помолилися зранку – попросили про заступництво. Помолилися ввечері – подякували за опіку. І так само – в часі небезпеки чи хвороби.

Чітко формулюйте прохання

А, коли молитеся, то кажете чітко, чого хочете. Бо Ангел має передати  прохання Богові. А до Бога знаєте скільки людей звертається  одночасно? То, щоб Він вирішив вашу проблему має знати, чого хочете.

Будьте вдячні

Важливо кожну молитву, і особливо, прохання, починат з подяки. Так і кажіть: «Дякую тобі, що вислуховуєш мої прохання».

Просіть щиро і просто

Просіть, як діти просять щось у тата – з простотою, з настирливістю, з вірою, що отримають.  І Господь нам казав: «Будьте, як діти».

А ще, щоб ви знали, що дуже добре бути в храмі у понеділок, бо у цей день  Церква Свята згадує усіх Ангелів і Архангелів і всі небесні сили безтілесні.

Бабця з внуком

Молитва до Ангела хоронителя

Ангеле Божий, Хоронителю мого (називаєте кого і на ім’я).

Дякую, що вислуховуєш мої молитви. Заопікуйся й зараз моїм чадом. Пильнуй його думання і його діяння, щоб були згідні з волею Божою. Укріпи його віру, збагати надію і поглиб любов.

І так, в Божих чеснотах постав його перед світлий образ Господа нашого, Ісуса Христа, щоб Він за Словом Його, як і обіцяв, що не залишить нас до кінця віку, був милостивий і (кажете прохання), якщо на це Його свята воля. Амінь.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.