Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний вперше розповів, чому кинув Злату Огнєвіч після шоу: “У мене є Кіра”

Переможець 2 сезону реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Задворний став головним коханням Злати Огнєвіч на проєкті, однак у відповідь на зізнання в почуттях чоловік розбив серце співачки.

У фіналі “Холостячки-2” віл 03.12.2021 вся країна почула ім’я переможця, яке виявилося для більшості глядачів повною несподіванкою. Перемогу пророкували Дмитру Шевченку, адже їхнє останнє побачення з Огнєвіч було сповнене романтики, поцілунків і натяків на щасливе майбутнє разом.

Однак своє “Так” Злата сказала Андрію Задворному, у стосунках з яким артистка найчастіше демонструвала розчарування і непорозуміння. Попри все це, зірка закохалася саме в Андрія, тоді як до Діми, з її слів, відчувала скоріше пристрасть.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч не разом після “Холостячки”

У фінальному пост-шоу, присвяченому життю учасників реаліті після проєкту, Злата розповіла, що в момент зізнання Задворному в коханні була найщасливішою жінкою в світі. Парі доводилося ховатися і зустрічатися таємно, адже виходити в люди разом закоханим не можна, допоки фінал не вийде в ефір. За словами співачки, це додавало особливої грайливості стосункам.

Стало відомо, чи залишилися разом Холостячка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Злата Огнєвіч і Андрій Задворний більше не разом

Андрій регулярно дарував Златі улюблені квіти, а вона готувала йому сніданки, однак ця ідилія швидко зникла. Виявилося, що крапку в їхній любовній історії поставив саме переможець “Холостячки”. Йому вистачило півтора місяці, аби зрозуміти, що відповісти взаємністю Огнєвіч він не може:

“Я відчув, що коли я йду, я не маю бажання повернутися до неї. У мене зникли почуття. Раніше я був закоханий, але закоханість пройшла”.

У Задворного є Кіра

Чому саме почуття Андрія до Злати зникли, він не розповідає, проте ні для кого не секрет, що Огнєвіч йшла на проєкт, щоб побудувати сім’ю і народити дітей, тоді як Задворний не приховував – поспішати з цим питанням не хоче, адже не з чуток знає, яка це відповідальність:

“Чи хочу я ще дітей? Моя однозначна відповідь на це питання – так, хочу. Чи готовий я до дітей? У мене є дочка, я уявляю, що таке вагітність, пологи, турбота про малюка, не в теорії, а абсолютно точно усвідомлюю, що мене чекає. Коли я хочу дітей? У мене немає поспіху з двох причин: у мене є Кіра, хочу достатньо глибоко пізнати партнера, щоб дитина росла в повній родині поруч зі мною”.

Андрій Задворний розповів про плани на дітей з Холостячкою
Андрій Задворний розповів про плани на дітей з Холостячкою

До речі, з Кірою Злата познайомилася ще в рамках “Холостячки” і дуже швидко знайшла підхід до дівчинки, однак стати мачухою для дівчинки артистці не судилося.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".