Третя дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман зізналася, чи відбивала його у колишньої: 54-річний журналіст-ловелас

Нинішню дружину Дмитра Гордона Олесю Бацман неодноразово називали розлучницею. Мовляв, саме вона розбила попередню сім'ю журналіста, але в новому інтерв'ю жінка розповіла, як все було насправді.

Навколо історії кохання Дмитра Гордона і Олесі Бацман ходить багато чуток, адже журналіст не з тих публічних осіб, хто любить виставляти особисте життя на широкий загал. Тільки нещодавно інтерв’юер вперше назвав ім’я своєї першої дружини і розповів, чим зараз живуть його дорослі діти.

Сьогодні він щасливий у шлюбі з колегою по цеху – Олесею Бацман, молодшою за нього на 17 років. Вони познайомилися у 2009-му, а у світ вперше вийшли як пара у 2011-му. Через це почали пліткувати, що молода журналістка стала розлучницею і відбила Гордона у його колишньої Олени Сербіної.

Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна
Колишня дружина Дмитра Гордона Олена Сербіна

Нарешті для YouTube-каналу DOROTYE Бацман прокоментувала чутки і розповіла, як починався роман з відомим інтерв’юером:

“Коли ми з Дімою стали зустрічатися, на той момент і він, і я були абсолютно вільними людьми. Тому ні він у мене не розбивав ніяких моїх стосунків, ні я не розбивала у нього ніяких стосунків”.

Олеся Бацман розповіла, чи відбивала Дмитра Гордона у колишньої дружини
Олеся Бацман розповіла, чи відбивала Дмитра Гордона у колишньої дружини

За словами Олесі, неправдиву інформацію поширила жовта преса, яка не перевіряє, що видає, спираючись на плітки або навіть те, що комусь просто хочеться видати за дійсність бажане. Ба більше, виявилося, що Бацман цілком порозумілася з колишніми жінками Гордона. Вони підтримують зв’язок і між ними усіма теплі відносини.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон
Олеся Бацман і Дмитро Гордон

Таку сімейну ідилію Бацман пояснює тим, що у всіх все нормально, кожен живе повноцінним життям, спілкуються вони з позиції взаємної поваги, та й ділити їм нема чого, тим більше Дмитра. З дітьми чоловіка від попередніх шлюбів Олеся також підтримує чудові стосунки і бере активну участь у їхньому житті.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".