Що відомо про розлучення Марічки Падалко: телеведуча полишила обранця після 15 років спільного життя. Деталі

Легендарна ведуча "плюсів" Марічка Падалко тривалий час приховувала особисте життя. Втім, вдалося вияснити, одну цікаву деталь у її біографії. Виявляється вона вже встигла розлучитися.

Яскрава картинка сімейного життя завжди приваблює фанатів. Хочеться вірити, що у глиб нашого шоу-бізнесу все добре не лише у кар’єрі, а й в особистих справах. Часто кумири надихають своїм прикладом прихильників.

Марічка Падалко з родиною
Що відомо про розлучення Марічки Падалко

Головна гордість Марічки Падалко – це звісно, її родина. Артистка завжди хвалиться яскравими світлинами зі своїми дітками та коханим чоловіком.

Втім, мало хто знає, що за глянцевим зображенням радісного сімейної буденщини приховується непроста правда. Виявляється телеведуча пережила розлучення.

Чому Марічка Падалко розірвала свій шлюб?

Вибір партнера – завжди нелегко. Всім, і жінкам, і чоловікам хочеться, аби шлюб був щасливий та бажано на все життя. Марічка Падалко прожила у шлюбі 15 років. З обранцем познайомилася у дуже юному віці. Разом проходили етап вибору професії, перших кроків у кар’єрі.

Що відомо про розлучення Марічки Падалко

Імені свого чоловіка ведуча ніколи не називає. З чим пов’язана таємниця – невідомо. Мабуть, не хоче розбурхати минуле.
Дітей не було. Та у цьому немає вини обранця. Зірка й сама розповідала, що не відчувала себе у ролі матері.

“Зізнаюся, довгий час я взагалі не хотіла дітей. Була переконаною кар’єристкою! Матерінський інстинкт у мене прокинувся ближче до 30-ти. Ось тільки завагітніти я не могла. Фізично я була абсолютно здорова, але дітей у нас із першим чоловіком, з яким ми прожили 15 років, не було”

Цікаво, що після одруження з Єгоров Соболєвим, у 2007 році знаменитість народила первістка. Згодом доля подарувала ще двох діток подружжю. Марічка не приховує, що всім серцем любить діток.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".