Де і з ким живе Руслана Писанка: біографія чоловіка, факти з сімейного життя та фото двоповерхового будинку пари

Українська акторка і телеведуча Руслана Писанка живе в двоповерховому будинку з вікнами до стелі разом з коханим чоловіком Ігорем Ісаковим. Що про нього відомо?

Ігор Ісаков увірвався і життя Руслани Писанки в 2009 році. Саме той період життя був не найкращим для зірки – вона ледь зводила кінці з кінцями, оскільки залишилася без роботи. У програмі “ЖВЛ” артистка зізналася, що жила на той момент за рахунок пенсії батьків.

На особистому фронті теж було сумно – довгий час знаменитості не вдавалося побудувати міцні стосунки з чоловіками. Змінилося все завдяки соціальним мережам. Саме там Ігор вперше написав Руслані. За її спогадами, коли прочитала від нього повідомлення: “Руслана, це ви?”, то подумала – ще один ідіот. Тим не менш, Ісакову вдалося запросити акторку “на чай” після двох тижнів листувань.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова

Як справжня леді, Писанка забула про побачення і запізнилася, однак Ігор її дочекався. Так і зав’язалося їхнє кохання. Навіть натяки на весілля з боку зірки не відштовхнули кавалера, тож менш ніж через півтора роки після знайомства він освідчився коханій.

Факт одруження Руслана навмисне приховала від публіки, щоб розділити цей радісний момент лише з найближчими людьми. Весілля пара зіграла на території їхнього заміського будинку, який тоді знаходився на стадії будівництва.

Будинок Руслани Писанки
Де живе Руслана Писанка та її чоловік

Подружжя живе у двоповерховому домі з панорамними вікнами, балконом, облаштованим двором, власним городом з натуральною зеленню.

Будинок Руслани Писанки
Як виглядає будинок Руслани Писанки
Як виглядає будинок Руслани Писанки
Як виглядає будинок Руслани Писанки
Будинок Руслани Писанки
Як виглядає будинок Руслани Писанки

Чоловік Писанки – бізнесмен. Разом з ним вони брала участь у шоу “Зважені та щасливі” – на двох Ігор і Руслана скинули понад 80 кілограмів. Спільних дітей у пари немає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".