Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв виразив свою повагу жителям Херсону: мешканці міста знову вразили Україну

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв знову поділився своїми емоціями стосовно жителів Херсону, які вже декілька тижнів захищають честь свого міста.

Сміливі мешканці міста Херсон проявили себе у війні Росії проти України просто неймовірним чином. Близько тижня громадяни виходять на вулиці з українськими прапорами, дають відсіч російським солдатам та гуманітарним конвоям, і повсюду скандують лише про те, що Херсон — це Україна. Кадри з протистоянням звичайних людей, які відстоюють честь свого міста розлетілися світом вельми швидко.

Єгор Гордєєв виразив свою повагу жителям Херсону

А самий захід, який повторюється знову і знов, влаштовується не просто так. Справа в тому, що тиждень тому з’явилася інформація про те, нібито російська влада намагається влаштувати фіктивний референдум і створити ХНР на прикладі ДНР і ЛНР. Були заяви стосовно того, що все відбудеться за сценарієм анексії Криму з зеленими чоловічками та будь-якою відсутністю свідків зі сторони європейських держав, що абсолютно протизаконно і є злісним порушенням міжнародного права.

Єгор Гордєєв виразив свою повагу жителям Херсону. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Так як в українських військових є набагато важливіші справи, адже вони боронять людей у гарячих точках, жителі Херсону вирішили взяти ситуацію у свої руки і дають розуміти ворожим загонам, хто хазяїн міста.

Український телеведучий Єгор Гордєєв не зміг стримати своїх почуттів та поділився декількома відеороликами, які були відзняті в Херсоні. Він підтримав народ та виразив свою повагу до людей, які заявили про свою національну ідентифікацію.

Варто відмітити, що своєю сміливістю вражає Миколаїв, який взяв оточення російську колону. Завдяки цьому, окупанти не мають змоги рухатися на Південь.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".