Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну: “Пишаюся, кохаю і знаю, що захищаю”

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко може пишатися своїм чоловіком, адже попри те, що він росіянин, наразі захищає Україну.

24 лютого життя українців назавжди розділилося на до та після. До було сповненим мрій про світле майбутнє, а після стало важким, гірким і болісним, адже в країні почалася війна. Розв’язало її російське керівництво, яке віддає накази руйнувати не лише страгетічні об’єкти України, а й житлову інфраструктуру, знищувати мирних жителів, дітей, жінок.

Саме це неабияк згуртувало українських чоловіків, котрі добровільно пішли на фронт чи то у складі ЗСУ, чи то поповнили лави територіальної оборони. Серед них – хореограф Дмитро Дікусар, гуморист Юрій Ткач, шоумен Володимир Остапчук, співак Віктор Бронюк, і це ще не всі. Навіть росіянин за походженням Єгор Соболєв з самого початку війни став на захист України.

Марічка Падалко ощасливила Єгора Соболєва дитиною
Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну

Так, про те, що чоловік Марічки Падалко пішов до тероборони, стало відомо з Інстаграму телеведучої, яка вже 24 лютого опублікувала фото з коханим у військовому обмундируванні та написала:

“Я не знаю, що буде завтра, але впевнена, що ми переможемо. Мене зараз душать сльози через втому, страх і розставання з чоловіком, але я вірю, що всі разом ми встоїмо!”.

У відповіді в коментарях Соболєв написав: “Пишаюся, кохаю і знаю, що захищаю”.

Зауважимо, що Єгор Соболєв народився в Краснодарі. Коли йому був 1 рік, його батько загинув, а мама переїхала до Донецька. Пізніше родина виїхала на Сахалін, а вже в юності Єгор самостійно перебрався до бабусі до України, де й розпочав свій кар’єрний шлях журналіста. Також він активний громадський діяч і екс-нардеп.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".