Гордон показав сучасну інтерпретацію пісні “Шаланди повні кефалі”: одесити передають привіт президентові росії (відео)

Дмитро Гордон нещодавно розмістив відео, як ставляться одесити до агресора і що вони думають, і передають путіну. Подивіться це відео та перешліть друзям, їм буде цікаво та у них підніметься настрій у цей непростий час.

Триває війна в Україні. Агресивна росія бомбить міста та села. Окупанти не зважають на те, що гинуть діти, жінки та старі. Вся Україна стала не боротьбу із загарбниками. Сльози дітей та жінок Росії ніхто і ніколи не пробачить. Відплата російського агресора наздожене, де б він не був.

Наші доблесні ЗСУ стримують настання ворога і незабаром настане переломний момент і ворог побіжить назад до кордону.
Окупанти думали захопити Маріуполь, Миколаїв та Одесу. Але це їм не вдалось. А хіба можна поневолити Україну? Ні!

Дмитро Гордон нещодавно розмістив відео, як ставляться одесити до агресора і що вони думають, і передають путіну. Подивіться це відео та перешліть друзям, їм буде цікаво та у них підніметься настрій у цей непростий час.

А нижче подивіться відео із цією ж піснею у виконанні Марка Бернеса.

Війська росії оточили Маріуполь, в якому немає електрики, води та газу.
Близько 300 000 людей опинилися в пастці всередині, оскільки закінчилися харчі та медикаменти, а росія блокує ввезення гуманітарної допомоги. Під бомбардування російського агресора потрапили лікарня, церква та незліченна кількість багатоквартирних будинків. За оцінками місцевої влади, близько 80% житлових будинків або пошкоджено, або зруйновано, третина з них не підлягає ремонту.

Маріуполь став свідком одних із найзапекліших боїв з того часу, як три тижні тому росія вдерлася в Україну. Розташування портового міста на Азовському морі має стратегічне значення для росії, оскільки воно допоможе їй створити сухопутний коридор між східними районами Донецька та Луганська, контрольованими проросійськими сепаратистами та Кримом, на який росія вдерлася у 2014 році.

Українці сподіваються на наші ЗСУ, і тільки вони можуть змінити ситуацію на краще. Україна переможе, і чекати на це доведеться недовго.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".