Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд і дав співвітчизникам пораду: “Не читайте радянські газети”

Знаменитий російський гуморист Максим Галкін вийшов на зв'язок з підписниками з Ізраїлю та дав їм слушну пораду. Усі деталі в нашій статті.

Нещодавно Максим Галкін у соціальних мережах показав свій новий образ, а заразом натякнув, що найближчим часом повертатися на батьківщину не збирається.

Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд

Артист поїхав до Ізраїлю разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми більше місяця тому. З того часу пішли чутки, що артист залишив країну у складні часи та й повертатися не збирається. Сам Галкін ці плвтки спростовує, але приїжджати до Росії найближчим часом, судячи з усього, справді не хоче. Артист зняв відео, на якому їде зі своєю новою зачіскою на велосипеді. А заразом Максим вирішив анонсувати свій тур Ізраїлем, який пройде з 3 по 12 червня.

Максим Галкін публічно відповів росіянам на їхній осуд. Скріншот відео, яке опублікував гуморист

Також зірка заявив, що не зможе виконати прохання своїх фанатів та відновити публікацію гумористичних роликів разом зі своїми дітьми. Галкін вважається недоречним у той час, коли ведика частина його фанатів помирає в Україні.

“Мене просять підсписники продовжити вести соцмережі так, як я вів їх раніше, із забавними відео з дітьми, з гумористичним контентом. Я не бачу жодної моральної та душевної можливості це робити. Тому поки що колишніми моїми соцмережами не будуть”, — сказав гуморист.

Зазначимо, що донедавна артист із задоволенням ділився кадрами з Гаррі та Лізою. Також усім росіянам, які активно критикують його за політичну позицію, а також небажання підтримувати війну в Україні Максим Галкін порадив “не читати радянських газет”.

Схожі статті