Марічка Падалко з радісними сльозами зустріла свого чоловіка Єгора Соболєва: перша відпустка після Ірпеня (Відео)

Єгор Соболєв, чоловік Марічки Падалко також пішов захищати Україну. І таких людей багато у нашій Батьківщині. Кожен на своєму місці, чим може, наближає перемогу. Ведуча дуже сильно щодня переживає свого чоловіка

Багато людей сьогодні страждають від війни, яку розв’язала агресивна росія в Україні. Весь світ побачив справжнє обличчя окупантів після того, як була звільнена Буча. Військові росії чинили звірства на окупованих територіях, крали та знущалися на мирне населення. Цим злочинам немає терміну давності. Усіх винних у трагедії нашого народу притягнуть до відповідальності.

Народ України та ЗСУ зупинили наступ російських військ і незабаром настане переломний момент у війні. Ворог буде розбитий.
Представники шоубізнесу, також не стоять осторонь протидії агресору. Багато хто записується у ЗСУ або тероборону, або стають волонтерами. Інші їздять країною та організовують концерти для підтримки морального духу у ЗСУ. Навіть просте спілкування із зірками позитивно впливає на людей.

Єгор Соболєв, чоловік Марічки Падалко також пішов захищати Україну. І таких людей багато у нашій Батьківщині. Кожен на своєму місці, чим може, наближає перемогу.
Ведуча дуже сильно щодня переживає за свого чоловіка. І ось настав радісний момент у їхній родині. Єгор Соболєв повернувся у першу коротку відпустку з Ірпеня. Перегляньте відео, як зустрічає захисника сім’я. Це відео не можна дивитися без сліз радості.

Такий народ як наш – непереможний. Українці чудово знають, що перемога буде за нами і російська погань буде прогнана з нашої Батьківщини. Не панікуйте та не вірте російській пропаганді. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації. Бережіть своїх близьких та себе. Слава Україні!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".