Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс привели на канал поповнення: щасливі ведучі не випускають малюків з обіймів (ФОТО)

Співчуття і любов до тварин характеризує людину. Українці навіть у важкі для країни часи залишаються людьми і душевно та з добротою ставляться до тварин

Не лише люди зазнали впливу війни в Україні, а й тварини постраждали у ній. Так Камалія з гіркотою написала на своїй сторінці в інстаграм, як вона втратила улюблених для неї коней. Це була для неї непоправна втрата. Після того, як наші ЗСУ вибили з Бучі, Ірпеня та Гостомелю рашистів, то дуже багато домашніх тварин стали безпритульними на жаль.

Соломія Вітвіцька з песиком

Маленький песик породи чихуахуа, пекінес, два цуценята алабая, щеня вівчарки. Усі вони пережили втрату своїх господарів. Коли журналісти побували у Бучі, то побачили нещасних та безпритульних собак. І згодом журналісти привезли їх на канал 1+1. Потім цих собачок показали у прямому ефірі. Так, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Тимур Мірошниченко вийшли в ефір Сніданку. Цих голодних та нещасних тварин поселили на студії. Коли їх показують, то, можливо, господарі собачок побачать і заберуть. Очікується, що незабаром запрацює мобільний додаток втрачених та знайдених тварин Pets. Як тільки воно почне працювати, то буде обмін тварин по всій нашій країні. А поки це не сталося, всі співробітники каналу 1+1 піклуються в офісі. Нещодавно вони назвали двох собачок, привезених із Бучі: Буч та Бучик. Як сказала Неля Шовкопляс: “Собаки та коти для нас – це завжди антистрес”. Коли дізнаєшся, як у нас в Україні люди ставляться до тварин, то можна з упевненістю сказати, що це ставлення дуже відрізняється від того, як рашисти ставляться до українців, та й до своїх поранених солдатів. Тут навіть неможливо порівнювати. Такий народ як ми не можна зломити, не те що поневолити як мріє російське керівництво. Україна переможе, навіть не сумнівайтеся у цьому. Слава Україні!

 

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".