39-річна Світлана Лобода неприємно вразила своїм справжнім зовнішнім виглядом: худа, без вій та густої шевелюри

Світлана Лободах, яка завжди виглядає на людях просто фантастично, нещодавно вразила фанатів правдою про свою справжню зовнішність. Усі деталі в нашій статті.

Відома російська співачка українського походження досі намагається довести своїм співвітчизникам, що вона підтримує Україну. Зірка демонструє, що вкладається у допомогу біженцям і матеріально, і морально. Однак поки що критика в адресу артистки не припиняється.

Варто відмітити, що зараз вона разом зі своєю родиною знаходиться на Мальті. Відомо, що у Світлани Лободи є чоловік. Його особистість вона досі не викрила.

Світлана Лобода показала себе і вразила поганим зовнішнім виглядом

Світлана Лобода показала себе і вразила поганим зовнішнім виглядом. Кадр взятий з особистого каналу зірки

Шанувальники артистки звикли, що вона завжди виглядає доглянуто та розкішно. Світлана не нехтує ні макіяжем, ні косметологічними процедурами, ні послугами салонів краси. Однак у непрості для України часи велика кількість знаменитостей відверто відмовляється доглядати за собою. До них приєдналася і Світлана, яка нещодавно опублікувала на особистому каналі в соціальній мережі Телеграм знімок себе під час йоги.

Шанувальники можуть помітити, що у співачки відсутні вії, не таке густе волосся, як зазвичай, а також повністю відсутній макіяж. Зірка дуже худа і має виснажений вигляд. Цілком імовірно, що на зовнішність знаменитості також повпливав сильний стрес.

Нагадуємо, що Світлана Лобода та Віра Брежнєва ледь не єдині українські зірки, які колись зрадив Батьківщину, але зараз намагаються усіма силами допомогти їй побороти зло. Хейт до зірок знижується, а це означає, що імовірно вони зможуть повернутися до України.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".