Полякова розповіла, як навчилася жити у новій реальності: з двома дітьми та без чоловіка – депресію як рукою зняло

Як знайти себе в цей скрутний час і як не впасти в депресію від того, що відбувається навколо? Це непросте питання і для кожної людини є індивідуальне рішення

Після того, як відбулися події 24 лютого 2022 року, багатьом українцям було важко визначитися, що робити і як чинити в тих чи інших випадках. Люди розгубилися, дехто впав у депресію. А з неї дуже важко та довго виходити. Оля Полякова з перших днів впала у депресійний стан. Співачка довго думала, як вибратися з цього стану і почати діяти в новій реальності. І потім настало осяяння. Оля Полякова почала записувати вітання для ЗСУ, волонтерів, а також медиків. Вона зі своєю командою створила цей проєкт і вже приділяла йому 3-4 години на добу. Ця робота її трохи відвернула від похмурих думок. А коли Оля Полякова записала 2000 привітань, то співачка відчула себе значно краще, і депресія зникла. Таким чином вона повернулася до нормального життя та стала більш мотивованою. Далі був переїзд до Європи, а чоловік залишився у Києві. Оля Полякова забрала із собою двох дочок. Проте через час у чужій країні співачка та діти натрапили на труднощі. По-перше, Оля Полякова ще не знайшла нормальної роботи та вже думає зайнятися репетиторством. Вона може давати уроки вокалу або ігри на фортепіано. Чи буде вона потрібна як репетитор, співачка ще не знає, але тут з’явилася ще одна проблема. Сім’я звикла, що в них всю роботу робила хатня робітниця, також допомагала няня. За кордоном цього всього Оля Полякова вже собі не може дозволити – фінанси зменшились. Тому довелося її донькам мити посуд та підмітати вдома. Адже вони раніше цього не вміли робити. Тепер навчаться.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".