46-річна Марічка Падалко знайшла на своїй дачі залишок російської ракети: “Прилетіло з Житомирської області”

Українська журналістка та ведуча новин ТСН на телеканалі 1+1 Марічка Падалко показала залишок російської ракети, який знайшла на своїй дачі під Києвом.

З кінця лютого 2022-го Марічка Падалко кинула всі свої сили на інформаційний фронт, поки її коханий чоловік Єгор Соболєв служить в лавах ЗСУ і особисто боронить Україну від ворога. Він підписав контракт з силами територіальної оборони ще влітку 2021-го і активно брав участь на військових навчаннях.

В соціальних мережах журналістка щодня ділиться з шанувальниками новинами, і не завжди вони приємні. Цього разу вона розповіла і показала, що знайшла на подвір’ї своєї дачі під Києвом – дещо, що нагадує уламок ворожої ракети:

“Знайшла в траві на дачі залишок чи то російської ракети… Вочевидь, прилетіло з Житомирської області, коли росіяни обстрілювали сусідні Шпиньки. Горіть у пеклі, росіяни!”, – написала Падалко в Інстаграмі.

Марічка Падалко знайшла на своїй дачі залишок російської ракети

Цікаво, що на відміну від чоловіка, Марічка й думати про війну не хотіла, через що вони постійно сварилися. Про це вона розповідала в інтерв’ю для програми “ЖВЛ”:

“Ми багато сварилися взагалі через те, що мене Єгор постійно переконував, що війна буде, я постійно заперечувала – ну якщо і буде, ну не така, щоб це прямо Києва якось торкнулося”.

Як каже Падалко, вона як Скарлетт О’Хара щоразу на вимоги Соболєва скласти план дій казала: “Я подумаю про це завтра, я не хочу про це говорити”.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Марічка Падалко знайшла на своїй дачі залишок російської ракети

Врешті Єгор не витримав і 23 лютого сам вивіз дітей на захід країни, а після повернення вже 24 числа, коли війна дійсно почалася, повернувся в Київ і пішов служити.

Схожі статті