Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур: історія таємного кохання, яка призвела до народження сина

Дізнайтеся, як виглядає чоловік Алли Мазур, яка ретельно приховує від публіки подробиці особистого життя і не реагує на чутки з цього приводу.

Алла Мазур – одна з найвідоміших журналісток на українському телебаченні. Саме з її вуст мільйони українців звикли чути новини, проте не лише цим цікавляться фанати. Попри те, що ведуча є дуже медійною персоною, про її особисте життя майже нічого невідомо, хоча саме ця тема викликає неабиякий інтерес з боку публіки.

Але навіть коли у свої 42 роки Алла народила первістка, вона не зізналася, хто її чоловік. Єдине, що Мазур заявила – шлюб не вплине на її журналістську кар’єру, натякаючи на те, що обранець не пов’язаний з політикою.

Алла Мазур вперше розповіла про батька свого сина
Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур

В інтерв’ю після народження сина зірка 1+1 розповідала, що першим з квітами у пологовому побачила коханого. А ось чому вона не бажає ділитися подробицями стосунків з таємничим чоловіком:

“Надто багато усього вигадала преса ще задовго до появи мого сина на світ. Мене це зачепило, і тепер зовсім не хочеться розповсюджуватися на цю тему”.

Алла зауважила, що її син Артем носить батькове прізвище та в повній мірі відчуває татову любов. В мережі вже знайшовся кандидат на його місце.

Як виглядає чоловік Алли Мазур

Подейкують, що Мазур зав’язала стосунки з головним редактором ТСН Робертом Опалеником. Пару неодноразово помічали разом на світських раутах – вони поводилися зовсім не так, як просто колеги.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур
Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур

Крім того, фанати відмічають зовнішню схожість сина Алли на Опаленика. Жодних коментарів з цього приводу вони не давали, що сприйнялося публікою як знак згоди.

Схожі статті