Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її дім: “Дала слабину і приїхала, щоб не почуватись зрадницею”

Відома українська журналістка, телеведуча і зірка 1+1 Лідія Таран вийшла на зв'язок в мережі після влучання російської ракети в її будинок у Києві.

26 червня російські окупанти завдали ракетних ударів по столиці України, внаслідок чого постраждав житловий будинок і мирні люди. Як виявилося пізніше, “прилетіло” в багатоповерхівку, у якій знаходиться квартира ведучої ТСН Лідії Таран. Про це стало відомо з коментарів під постом її колеги в Фейсбуці:

“Все вибито, але ніби не горить… Але головне, що там не було мене і малої… Мене посилено з ефіру прям закликають повернутись, бо ж в Києві вже безпечно… Я собі уявила, що дала слабину і приїхала оце… Щоб не почуватись зрадницею…”, – поділилася емоціями журналістка.

Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її будинок у Києві
Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її будинок у Києві

Нагадаємо, з самого початку війни Лідія Таран забрала доньку Василину від стосунків з Андрієм Доманським та виїхала з нею за кордон. Країною тимчасового прихистку зіркової родини стала Франція, яку вона регулярно відвідувала у відпустках в мирні часи.

Поки немає можливості бути в улюбленій студії 1+1 на улюбленій роботі в ТСН, Лідія займається журналістською діяльністю на французькому телебаченні. Своє рішення покинути країну ведуча пояснювала безпекою перш за все своєї дитини.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран відреагувала на влучання ракети в її будинок у Києві

За її словами, Василина дуже сумує за домом і мріє скоріше повернутися, але водночас з цим вона вдячна мамі за те, що вивезла її з війни. Через це Таран зауважує, що зрадницею себе не вважає, так само як і усіх інших жінок, які заради дітей втекли за кордон. Вона впевнена – повертатися не варто, поки не буде цілковитої безпеки, адже сьогодні це найголовніше.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".