“Розірвали шлюб”: молода дружина Павліка розповіла про переїзд за кордон і зізналася, навіщо шукала адвоката

Молода дружина Віктора Павліка Катерина нарешті пояснила, навіщо шукала адвоката з розлучень, а також розповіла про плани на еміграцію. Усі деталі в статті.

Минулого тижня дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина сколихнула мережу зізнанням, що вона шукає адвоката, який спеціалізується на розлученнях. Ба більше, блогерка не уточнювала, для кого шукає юриста, що спричинило чутки про розлучення зіркової пари.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Молода дружина Павліка розповіла про переїзд

Молода дружина Павліка розповіла про переїзд

І хоча зірка знає на досвіді, як заінтригувати публіку, це здавалось чимось можливим, адже Катя навряд хотіла б спричинити плітки про свій розрив з чоловіком. Тим паче, що реагує вона на подібні речі вельми гостро.

А нещодавно вона надала своїм фанатам можливість дізнатися усе, що їх цікавить про неї та її чоловіка. Тож користувачі мережі поставили їй питання і про можливу еміграцію за кордон через війну, і про розрив з Віктором Франковичем.

Молода дружина Павліка розповіла про переїзд

Катя одразу ж оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді.

По-перше, зірка пояснила, що розлучатися вона не збирається і навіть наміру такого в неї не було. Вона шукала спеціаліста саме для своєї подруги, яка на даний момент знаходиться у процесі розриву шлюбу. По-друге, виїжджати з України вона не планує і не плануватиме, щоб там не було.

Певний час блогерка знаходилася у гостях у своєї сестри в Ізраїлі, коли столиця страждала від російської агресії, але дівчина підкреслювала, що ця поїздка носить характер візиту у гості, І біженством це назвати не можна, адже приїхала вона до Ізраїлю, як туристка без оформлення документів переселенки або отримання будь-яких пільг.

Тож шанувальникам дівчини хвилюватися не варто, адже вона не має наміру залишати Батьківщину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".