Як виглядають батьки Володимира Зеленського та де вони зараз: що ви не знали про Олександра і Римму Зеленських

Президент України Володимир Зеленський пройшов непростий шлях, але дуже захоплюючий і наповнений гумором. У його кар'єрі навіть присутні історії про батьків.

Після того, як розпочалася повномасштабна війна на території України, батьками Президента України Володимира Олександровича зацікавилися далеко за межами українських земель. І поки російські ЗМІ пліткують про те, де може ховатися родина Зеленського, іноземні ЗМІ розповідають, хто народив та виховав людину, яка веде непросту боротьбу за незалежність та волю українського народу.

Як виглядають батьки Володимира Зеленського

Як виглядають батьки Володимира Зеленського. Кадр з інтерв’ю

З Олександром та Риммою Зеленськими українська публіка познайомилася набагато раніше, ніж можна уявити. Усе сталося ще за часів Кварталу. Володимир Олександрович пародіював свою маму під час сценки про знайомство майбутньої свекрухи та невістки.

Майбутній Президент України народився у єврейській родині в Кривому Розі. Родина декілька років проживала в Монголії, але згодом все одно повернулася до України. Олександр Зеленський — професор та математик, а його дружина Римма є інженером за фахом. Спадкоємцеві вони намагалися дати хорошу освіту, тому Володимир Олександрович навчався у школі з нахилом на англійську мову. Але, звісно, половину свого життя  Зеленський вирішив все ж таки присвятити гумору.

Як виглядають батьки Володимира Зеленського. Кадр з інтерв’ю

Після інавгурації батьки Володимира Олександровича підтримують його як ніколи. Вони розуміють, наскільки серйозна відповідальність лежить на плечах їхнього сина і зі скептицизмом ставляться до активної критики на його адресу, про що відкрито говорять пресі. Олександр та Римма Зеленські сильно засмучувалися, що на Володимира неабияк тиснуть в інформаційному та публічному просторі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".