Стало відомо, чому після втечі за кордон 49-річний Олег Винник приховує свій діагноз: “Хоронить себе”

Втеча знаменитого українського виконавця Олега Винника з України досі хвилює його фанатів, які не можуть розібратися, від чого саме так довго лікується повелитель вовчиць.

Знаменитий український виконавець Олег Винник після 24 лютого зник з інформаційного простору, чим сильно стривожив своїх шанувальників.

Стало відомо, чому Олег Винник приховує свій діагноз

Як виглядає зараз 49-річний Олег Винник
Стало відомо, чому Олег Винник приховує свій діагноз

Аудиторія поділилася на два табори: одні захищали повелителя вовчиць, а інші підозрювали, що той давно покинув свою батьківщину та ховається за кордоном. Після того, як поведінку зірки почали активно обговорювати колеги зірки, його адвокат вийшла на зв’язок з пресою та пояснила, що насправді Винник знаходиться в Німеччині на лікуванні.

Мовляв, про негаразди зі здоров’ям він повідомляв і до війни, і навіть через них скасував концерти. Власне, заява юриста відповідала дійсності: головний вовк країни скасував ряд концертів через погане здоров’я. Тим не менш, свій діагноз Олег Винник розсекречувати не поспішає. Що можна так довго лікувати за кордоном залишається загадкою, але фанати діляться вельми негативними здогадками щодо хвороби артиста.

Нещодавно таролог Людмила Хомутовська дала ексклюзивний коментар для журналістів Люкс FM, в якому розповіла, що імовірніше за все мова йде про погану звичку виконавця і додала, що через неї він “хоронить себе і свою родину”.

“Карти нескінченно кажуть, що він має негаразди. Це можна назвати хворобою”, – додала екстрасенс.

Варто відзначити, що за час еміграції Олег сильно змінився зовнішньо. Так, у чоловіка від юросла борода, посивіло волосся. Судячи з усього, Олег припинив відвідувати салони краси, тому від його блонду не залишилося і сліду.

Однак його фанати все одно були у захваті побачити кумира, навіть якщо він втратив свій сценічний вигляд.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".