Макс Барських покидає Україну назавжди? Зірка змінив ім’я і збирається будувати нове життя за кордоном

Знаменитий український музикант Макс Барських зізнався, що збирається змінювати свій сценічний псевдонім та розвивати свою кар'єру за кордоном.

Відомий український співак Макс Барських після початку повномасштабної війни на території України повернувся на Батьківщину і заявив, що цілком і повністю підтримує її. Шанувальники очікували на те, що артист захоче продовжувати свою кар’єру вдома. Однак, нещодавно з’ясувалося, що Макс прийняв абсолютно неочікуване та дивовижне рішення. Артист збирається виходити на світовий ринок.

Макс Барських змінив ім’я і збирається будувати нове життя за кордоном

Максу Барських погрожують розправою після його відмови виступати в росії
Макс Барських змінив ім’я і збирається будувати нове життя за кордоном

Україну та українців Барських не покидає. Він буде виступати під новим псевдонімом, який пристосований для іноземного слухача, і буде створювати музику для всіх. Таким чином чоловік хоче відкрити нову сторінку у своєму житті за кордоном, мріє стати взнаваним не тільки на території своєї країни, а й по всьому світу.

“Відчуваю, що саме зараз настав час поділитися з вами цими експериментами. Я починаю нову сторінку своєї творчості під назвою Mick Sunday”, – повідомив фанам Макс.

Макс Барських будуватиме кар’єру за кордоном

Варто відмітити, що Макс далеко не перший український артист, який мріє відкрити себе світові. Раніше це намагалися зробити Асія Ахат, Міка Ньютон, Гайтана, а найближче до всіх до мрії наблизилася Настя Каменських, яку любить іспаномовна публіка.

Нагадуємо, що півроку тому Макс Барских публічно заявив, що забороняє росіянам прослуховувати свою музику. Усі концерти на території російської федерації він скасував, гроші не повернув, а пожертвував ЗСУ. Згодом через образливі висловлювання на адресу країни-агресора він зчепився з Тіматі, в результаті до конфлікту приєднався і Потап.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".